fbpx

Aanbod

Zwangerschapscursussen in allerlei vormen voor (toekomstige) ouders

Willen jullie sterk in jullie schoenen staan tijdens de bevalling en de start van jullie ouderschap? En weten wat er op je afkomt én hoe jullie je hierop voor kunnen bereiden? Ik help jullie graag! 

Z

Geboortekeuzegids

Met de Geboortekeuzegids krijg je inzicht in alle vragen en situaties waar je tijdens een bevalling mee te maken kunt krijgen. Geen uitgebreide zwangerschapscursus, maar thuis samen aan de slag. Een leidraad om alle benodigde kennis op te doen en alle keuzes te maken.

Voorbereidingstraject

Samen volledig voorbereid zijn op alle keuzes die je kunt krijgen in de hectiek van een bevalling?
In deze bevallingscursus komen alle mogelijkheden aan bod, zodat jullie de regie kunnen pakken op de bevalling.

w

Stamtafels Zwangeren

In een ontspannen ochtend met kop koffie of thee krijg je specifieke informatie  over thema’s op de grens van zwangerschap en werk. Geen uitgebreide geboortecursus met meer informatie dan je nodig hebt. Maar alleen voor jullie nuttige aanvullingen. Daarbij loop je naar buiten met een concreet persoonlijk plan voor jouw vraagstuk. Zoek jij dit?

Bevallingsweekend

In een ontspannen setting hoor je alles over hoe jullie samen de regie kunnen houden tijdens de bevalling, de kraamtijd en het nieuwe gezinsleven. In een kleine groep bespreken we alle mogelijke keuzes. Zodat jullie volledig voorbereid op de bevalling en heerlijk uitgerust naar huis gaan!

Baby en carrière

Wil jij meer rust, aan je carrière blijven bouwen en een geweldige ouder voor je baby zijn? Deze training helpt jullie met een duidelijk plan een betere balans te krijgen tussen werk, gezin, hobby’s en je sociale leven!

Voor bedrijven

Ondersteun je je medewerkers al bij de overgang naar het ouderschap? Bij deze levensgebeurtenis kunnen zij uw hulp namelijk goed gebruiken. Eén op de acht ouders geeft aan regelmatig moeite te hebben met het combineren van werk en gezin en bij één op de zes leidt dit tot een burn-out (Bron: TNO). Het kan je bedrijf dus veel waarde opleveren om medewerkers preventief te informeren en te trainen. Daarmee kunnen ze zelf omstandigheden creëren om op een gezonde manier met stress om te gaan in de nieuwe fase van hun leven als (toekomstig) ouder. Door te ontdekken waar zij energie van krijgen op het werk en daarbuiten en bewust keuzes te maken over wat zij belangrijk vinden, worden zij gelukkiger en zijn ze voor jouw bedrijf een meer productieve medewerker.

 

Met workshops, ouderschapscursussen, trainingen, individuele begeleiding of als spreker kan ik je medewerkers preventief informeren en trainen, waardoor het risico op verzuim aanzienlijk vermindert en de sfeer en productiviteit verbetert. Wil je weten hoe ik jouw organisatie kan helpen om (langdurig) verzuim onder deze groep medewerkers te voorkomen?

Blijf jij ook op de hoogte?
Wil je achtergrond kennis, tips en informatie over interessante acties ontvangen?
Meld je dan aan voor mijn (onregelmatige) nieuwsbrief!😉