fbpx

Rust creëren, spanning loslaten en genieten van het gezins- en werkleven!

Kan prima als ouders! Tenminste als jullie de regie hebben..

Willen jullie ook de regie over jullie gezinsleven?

 

In de afgelopen periode zijn jullie ouders geworden van het mooiste en liefste kindje ter wereld. Die heeft jullie wereld op zijn kop gezet. Op een heerlijke en bijzondere manier.

Daarbij vinden jullie je werk belangrijk en willen jullie allebei een mooie carrière na kunnen streven.

Jullie zijn nu een paar maanden onderweg met jullie nieuwe gezin en het lukt maar niet om een balans te creëren waarin ieder van jullie je welverdiende ontspanning krijgt. Je blijft twijfelen bij elk huiltje of verandering in gedrag. Op het werk heb je het gevoel dat je achter de feiten aan loopt. En eens écht tijd voor elkaar maken, schiet er ook bij in.

  Herken je dit? Jullie zijn niet de enigen!

  Vanuit mijn persoonlijke en werkervaringen ben ik te weten gekomen wat écht helpt
  om ontspannen met een gezin te starten. Wil jij ook:

  • meer gefocust en ontspannen lekker aan de slag zijn op je werk?
  • met meer zekerheid kunnen bepalen wat je kindje nodig heeft?
  • meer geduld kunnen opbrengen voor je partner,
   omdat je weet waarom diegene iets doet en wat jullie afspraken zijn?
  • de verzorgingstaken duidelijk verdeeld hebben,
   zodat er geen discussie is over wie de kleine bij de opvang ophaalt?
  • dat jullie allebei meer ontspannen zijn,
   omdat duidelijk is wanneer ieder zijn rust kan pakken en jullie samen tijd hebben voor leuke activiteiten?

  Dit kan jij ook bereiken!

  Wil je weten hoe? Lees dan hieronder mijn aanpak. 

  Aanpak

  Vanaf het moment dat jullie hebben besloten om ervoor te gaan en investeren in deze training ontvangen jullie van mij eerst een welkomstmail en later een vragenlijst. Voordat we echt beginnen, krijgen jullie daarmee al helder waar jullie nu staan op het gebied van werk/ privé balans en jullie gezamenlijke visie op het gezinsleven. Daarna kunnen jullie het volgende verwachten:

   

  Maandelijkse webinar

  Hierin geef ik jullie informatie en handvatten met betrekking tot het thema van die maand. De handvatten stem ik af op jullie antwoorden op de vragenlijst.

  Uiteraard deel ik geen vertrouwelijke informatie met de andere ouders. 

  Zelf en samen aan de slag

  In de weken erna gaan jezelf en samen aan de slag om jullie wensen, obstakels en benodigde hulp helder te krijgen rondom een thema.
  Wat hebben jullie nodig om jullie gezin te laten draaien op een door jullie gewenste manier voor het eind van deze training?

  w

  Focussessie

  Twee weken na de webinar bespreken we tijdens de focussessie in kleinere groepjes van maximaal vier koppels hoe jullie er voor staan en waar jullie tegen aan lopen. Samen met de andere ouders geef ik jullie tips en handvatten mee om jullie doel te kunnen behalen.

  u

  Tussentijds contact

  Dankzij de gezamenlijke Facebookgroep kunnen jullie tussendoor altijd sparren met de andere ouders in jullie training.     En lopen jullie tussendoor tegen een obstakel aan waar jullie maar geen oplossing voor vinden en duurt het te lang voordat er weer een webinar of focussessie plaatsvindt? Dan kunnen jullie altijd een keertje privé met mij sparren.

  Z

  Resultaat

  In de volgende maanden bouwen jullie telkens voort op hetgeen wat jullie al bereikt hebben en werken het nog verder uit. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie tegen het eind van deze training jullie doelen hebben bereikt en in de komende jaren kunnen terugvallen op hetgeen jullie nu hebben geleerd.

  Aanbod

  Al deze ondersteuning en begeleiding krijgen jullie zes maanden lang voor slechts 899 euro (incl. btw)! Alle tips, handvatten, praktische hulpmiddelen mogen jullie daarna onbeperkt gebruiken.    

  Tijdelijk: Gratis bonus!

  Praktisch stappenplan voor jouw ideale carrière gesprek

  Waarmee je makkelijk een gesprek met jouw leidinggevende voert over de door jouw gewenste loopbaan. Zodat je naar buiten loopt met helderheid over de mogelijkheden binnen het bedrijf en de richting die je met jouw loopbaan op kan gaan.

  Grijp deze tijdelijke kans!

  Heb je interesse? Bekijk dan nu de startdata zodat je weet wanneer jullie meer regie op jullie leven kunnen gaan krijgen.

  ‘Er is een ontspannen sfeer en het is erg leerzaam! Het is fijn om weer even bij een aantal praktische zaken stil te kunnen staan en te bedenken wat je daar mee wilt doen. Giza denkt ook echt met je mee in jouw eigen situatie.’

  Moeder van een dochter van 10 maanden en werkzaam in het onderwijs

  ‘Giza is een fijne gesprekspartner. Ik was er zelf al wel achter dat ik dingen moest veranderen en anders in delen. Dus op zoek naar een andere baan, geen schuldgevoel krijgen als ik ons kindje naar de oppas ga brengen en meer tijd plannen voor leuke dingen met vrienden of tijd vrijmaken voor mezelf. Dit is alleen makkelijker bedacht dan gedaan. De gesprekken met Giza hebben mij hier erg mee geholpen.’

  C., 27 jaar, moeder van een baby van 8 maanden

  Wie ben ik?

  Sterk in je schoenen staan en mijn eigen koers kunnen varen zijn de drijfveren geweest waarmee ik diverse opleidingen in binnen- en buitenland heb gedaan, waaronder verloskunde, Spaans, toegepaste psychologie en een master psychologie op het gebied van arbeid en gezondheid. Nu combineer ik mijn werkervaringen vanuit onder anderen de kraamzorg en het geven van trainingen en begeleiding aan medewerkers op het gebied van ziekte en gezondheid  met mijn persoonlijke ervaringen. Zo ben ik een aantal jaar geleden overspannen geweest, maar heb ik dankzij mijn kennis een burnout kunnen voorkomen. Daarnaast ben ik getrouwd met een heel lieve man, waarmee ik flink kan discussieren. En sinds begin 2019 zijn we de trotse ouders van een prachtige dochter, waarbij we vol bewondering haar ontwikkeling volgen.

  Nos Juntos heb ik opgezet om mijn steentje bij te kunnen dragen aan meer gelijkwaardigheid in de maatschappij. Zonder dat ik een relax-goeroe, mama-blogger of keiharde zakendame wil zijn, is het wel mijn doel om andere (toekomstige) ouders te inspireren en te helpen. Zodat ze voorbereid, vol vertrouwen en genietend samen het avontuur van bevalling en ouderschap aan gaan in combinatie met werk.

  Wat het jullie oplevert

  • Jullie weten wat een gezonde werk/ gezin balans voor jullie inhoudt en  hoe jullie die bereiken en behouden
  • Jullie maken tijd voor elkaar en luisteren naar elkaars ervaringen en wensen
  • Jullie worden niet meer overspoeld door jullie sociale omgeving
   maar kunnen van hen genieten en in jullie voordeel inzetten
  • Jullie hebben een rode draad in het ouderschap geformuleerd die houvast biedt
  • Discussie over de verzorgingstaken is niet meer nodig, want ze zijn helder en gelijkwaardig verdeeld
  • Jullie kunnen beter inspelen op de behoeften van jullie baby, wat voor rust zorgt
  • Jullie hebben meer vertrouwen in jezelf en als koppel in jullie rol als ouders

  Tip!

  Veel werkgevers bieden medewerkers een budget voor persoonlijke ontwikkeling aan als secundaire arbeidsvoorwaarde. Check bij jullie werkgevers of een van hen dit doet. Deze training sluit meestal perfect aan op de doelstelling van dit budget!

  Check of jullie klaar zijn voor dit aanbod

  Deze training is niet geschikt voor iedereen. Jullie tijd is waardevol en
  die van mij ook. Vandaar dat ik jullie graag de kans geef om te checken of
  deze training echt wat voor jullie is.

  Zijn jullie bereid om allebei:

  • 2x per maand 2 uur vrij te maken voor de webinar en de focussessie?
  • Tussendoor de opdrachten te maken, zowel voor jezelf als met zijn tweeën?
  • Het gesprek met elkaar aan te gaan over wat jullie voor jullie gezin wensen?
  • Actie te ondernemen, die jullie rust oplevert en jullie echt laat genieten van jullie baby en jullie werk? 

  Dan is deze training zeker geschikt voor jullie!
  Jullie zullen ontdekken met hoeveel meer vertrouwen en rust jullie het ouderschap vorm kunnen geven.
  Waardoor jullie meer kunnen gaan genieten van jullie nieuwe gezin in combinatie met werk.

  Jij wilt wel, maar jouw partner twijfelt

  Het komt voor dat een van de twee ouders meer open staat voor de training ‘Sterk in gezin en werk – Nieuwe balans’. Hieronder volgen enkele antwoorden op veelvoorkomende opmerkingen.

  Wellicht heeft jouw partner het idee dat:

  • zij of hij het niet te druk heeft op het werk of in de combinatie werk en gezin

  Iedereen heeft baat bij inzicht in wat haar of hem energie geeft en wat energie vreet. Op die manier weet je aan welke knoppen je kunt draaien als het je een keer wel wat te veel lijkt te worden. Daarnaast ben je samen een team. Als de ene ouder wel te veel druk ervaart en daardoor in het gezin minder lasten kan dragen, dan is het fijn als de ander kan helpen. Door elkaars energiebronnen te weten kun je elkaar daarin stimuleren.

  • jullie niet onnodig veel kibbelen na de komst van de baby

  Door slaapgebrek, alle emoties en de onzekerheid rondom de komst van een baby ligt de lat lager voor irritaties en daarmee voor gekibbel. Daarbij komt dat een baby nog veel meer dan het huishouden vraagt om overleg en samenwerking van de partners. Vandaar dat een constructieve manier van communiceren leren voor jullie allebei veel waarde kan opleveren.

  • jullie voldoende intieme momenten delen

  Echt?! Jullie zouden de eersten zijn.. Alle gekheid op een stokje: het ene koppel is beter in de intieme momenten creëren in de maanden na de geboorte van een kindje dan het andere koppel. Maar voor iedereen geldt dat na de bevalling en met de aandacht en zorg voor de baby jullie opnieuw moeten zoeken naar momenten waarin jullie intiem kunnen en willen zijn. Hierover in gesprek gaan met elkaar is een eerste stap. Jullie wensen en behoeften uitspreken naar elkaar zorgt ervoor dat jullie sneller een balans kunnen vinden. Waardoor jullie nog meer kunnen genieten van de momenten als gezin.

  • jullie er samen wel uitkomen dus geen hulp nodig hebben

  De komst van een kindje is niet voor niets een life-event. Alles verandert: van jullie dagritme tot de verantwoordelijkheden die je in je leven draagt. Daarbij haalt de komst van een kindje de waarden boven tafel, die ieder belangrijk vindt in het leven. Een deel van de ouders komt er inderdaad zelf wel uit, een deel komt er niet zelf uit. En bijna alle ouders zeggen: waarom heeft er niemand een handleiding geschreven voor die eerste periode met een baby?! Die handleiding kun je hier krijgen, dus wat houd je nog tegen?

  Garantie

  Ik kan jullie die handleiding geven, als jullie klaar zijn voor deze training. Dan weet ik zeker dat dit jullie gaat helpen meer rust en balans te creëren. Merken jullie na twee maanden dat het toch niet oplevert wat je zou willen dat het je oplevert, dan bied ik jullie de volgende garantieregeling: Stuur dan tussen de 2e en 3e maand een mail naar info@nosjuntos.nl met de reden van annulering en de door jullie allebei gemaakte opdrachten van de eerste 2 maanden naar me op. Dan krijgen jullie de investering weer terug.

  De reden waarom ik de gemaakte opdrachten wil zien is simpel. In de groep wil ik alleen mensen hebben, die echt resultaten willen behalen én het werk ervoor willen verzetten. Alleen op die manier kan ik echt meerwaarde bieden en kan iedereen in de groep vertrouwen en bouwen op ieders inzet.

  Blijf jij ook op de hoogte?
  Wil je achtergrond kennis, tips en informatie over interessante acties ontvangen?
  Meld je dan aan voor mijn (onregelmatige) nieuwsbrief!😉