fbpx

Toekomstige ouders

Zwangerschapsbegeleiding voor (toekomstige) ouders

Voel je dat je steeds minder energie hebt? En tegelijk wil je dat de kwaliteit van jouw werk niet onder de zwangerschap lijdt? Dus blijf je maar rennen en alle taken op je nemen. Terwijl je eigenlijk ook wel eens wilt genieten van de zwangerschap…  Maar weet je niet waar je de tijd daarvoor vandaan moet halen?!

Laat me je dan helpen!

Lees hieronder op welke manieren ik je kan ondersteunen.

Z

Geboortekeuzegids

Met de Geboortekeuzegids krijg je inzicht in alle vragen en situaties waar je tijdens een bevalling mee te maken kunt krijgen. Geen uitgebreide zwangerschapscursus, maar thuis samen aan de slag. Een leidraad om alle benodigde kennis op te doen en alle keuzes te maken, zodat dit niet meer hoeft in de hectiek van de bevalling.

w

Van stress naar ontspanning in de zwangerschap

Online programma met heel veel informatie over stress en zwangerschap, opdrachten en ontspanningsoefeningen. Waardoor je zelf weer het stuur in handen krijgt en ontspannen kunt genieten van de zwangerschap in combinatie met werk.

Coming soon…

Wil je kans maken op de early bird acties bij de lancering?

Meld je dan nu aan!

Volledig verzorgd voor een krachtige, ontspannen zwangerschap!

Zwanger en gestrest? Laten we praten!
In een volledig verzorgd traject help ik je jouw werk en jouw leven zodanig te organiseren dat je zorgeloos en ontspannen kunt genieten van jouw zwangerschap en jullie toekomstige gezin. Zonder dat jouw werk ambities verminderen.

Gratis aanbod

Webinar 'Ambitieus blijven zonder stress tijdens de zwangerschap'

Je bent ambitieus en de zwangerschap hoeft jou niet op te houden. Je wilt lekker doorknallen. 

Maar de stress kan wel negatieve effecten op jouw kleintje hebben.. 

Wil jij weten hoe je verder kan bouwen aan jouw carriere tijdens zwangerschap? Wil je concrete tips hoe je de stress kan verminderen? En hoe je jouw ambities op een gezonde manier combineert met de zwangerschap?

Meld je dan nu aan voor de volgende webinar! 

Z

Bevallingsquiz

Ben jij al volledig voorbereid op de bevalling? Weet jij al álles wat er op je af gaat komen? En welke keuzes je allemaal dan moet kunnen nemen? Of ben je bang dat je nog totaal niet bent voorbereid?

Doe de Bevallingsquiz en kom er achter hoe het met jouw kennis staat!