fbpx

Gratis e-book

7 Gouden tips

Wat is een nieuw leven toch een wonder! Maar laten we eerlijk zijn, het is ook gewoon zwaar..

 Kiezen jullie er bewust voor om te blijven werken naast de komst van een baby? Dat kan best een uitdaging zijn. Bij één op de acht ouders leidt dit tot klachten van overspannenheid en bij één op de zes ouders zelfs tot een burn-out.. Maar dat hoeft jullie niet te gebeuren!

In dit GRATIS e-book vind je 7 gouden tips om een ontspannen werk- en gezinsleven te creëren die voor jullie werkt!

Wil jij ook direct mijn e-book kunnen lezen?

Vul dan hieronder jouw gegevens in! Je ontvangt binnen een paar minuten een mail met mijn e-book. Je kan dan direct aan de slag met mijn 7 gouden tips voor een ontspannen werk- en gezinsleven! Zodat ook jij meer vertrouwen en rust gaat ervaren en jullie kindje een veilig en geborgen thuis kunt bieden.

 

Als je dit e-book aanvraagt, dan ontvang je ook regelmatig nieuwe tips en inspiratie om meer regie te pakken in de combinatie van werk en gezin. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens en uiteraard kun je je altijd uitschrijven, als je dat wilt. Voor meer informatie bekijk mijn privacyverklaring.

Wie ben ik?

In 2019 werd ik moeder en ervaarde ik veel vertrouwen in mezelf, mijn man en mijn dochter. Als gezin straalden we rust uit. Hoe dat kwam?

Dankzij mijn professionele kennis uit de kraamzorg en de arbeids- en gezondheidspsychologie wist ik wat er op ons afkwam. We maakten afspraken en stelden prioriteiten voor ieder persoonlijk én als gezin.

Om me heen kreeg ik van andere nieuwe moeders te horen: Je straalt zo’n rust uit! Hoe doe je dat?

Hoe natuurlijk het voor mij ook voelde, ik realiseerde me dat mijn professionele kennis macht was. En die wil ik graag delen!

Daarom ben ik begin 2019 gestart met het coachen en trainen van ouders. Ter voorbereiding op de bevalling én de start van het ouderschap in combinatie met werk. 

Ik vind het geweldig om te zien hoe ouders groeien in hun rol. Hoe ze samen een balans vinden en écht gaan genieten van het ouderschap! Zonder dat ze hun dromen en ambities hoeven te verkleinen en of te bevriezen. Juist nu voluit leven en genieten, zeker met zo’n klein wondertje erbij!