fbpx

Over Giza

Wie ben ik?

Mijn naam is Giza Willemsen – de Jong en ik ben enthousiast, kan goed luisteren en anderen op zichzelf laten reflecteren, analytisch en een beetje gek. Als trotse moeder van een dochter (geboren begin 2019) en vrouw van een lieve man, doe ik ervaring op met het gezinsleven.

Als moeder, kraamverzorgende en psycholoog voelt het als mijn missie om ouders een ontspannen start te geven met het ouderschap in combinatie met werk. Dit begint voor mij bij de bevalling.

 

Tijdens mijn opleiding verloskunde ontdekte ik dat ouders vaak hun leven en dat van hun kindje in de handen van de medische begeleiding leggen. Maar dit is lang niet altijd nodig. En in de jaren daarop kreeg ik dankzij mijn studie psychologie inzicht in hoe mensen bewuster keuzes kunnen maken en meer de regie kunnen pakken. Ik werkte jaren in de kraamzorg en heb gezondheidsbeleid en trainingen opgezet en uitgevoerd om medewerkers naar een vitaler leven te begeleiden.

Een aantal jaar geleden ging ik over mijn grenzen heen en kon ik in de praktijk ervaren wat ik vanuit theorie al wist en had gezien bij medewerkers; Ik kon een voor een de punten afstrepen van overspannenheid. Dankzij mijn achtergrondkennis kon ik snel genoeg op de rem gaan staan, het gesprek op mijn werk aangaan en hulp zoeken. Hierdoor is het bij overspannenheid gebleven. De combinatie van deze persoonlijke en werkervaringen heeft me de handvatten gegeven om een prettige werk/privé balans te creëren bij het starten van een gezin.

Om te zorgen dat ouders zelf de regie in handen houden tijdens de bevalling en de start van het nieuwe gezinsleven, startte ik Nos Juntos. Met de juiste kennis en handvatten is dit voor iedereen mogelijk! Om van de bevalling de mooist mogelijke ervaring te maken en in het leven het beste voorbeeld voor je kinderen te zijn. Zelf sterk in je schoenen staan en met je partner bewuste keuzes maken, zodat jullie samen de regie kunnen voeren op jullie toekomstige (gezins)leven. Dat is waar Nos Juntos voor staat.

Ook zette ik Nos Juntos op om mijn steentje te kunnen bijdragen aan meer gelijkwaardigheid in de maatschappij. Zonder dat ik een relax-goeroe, mama-blogger of keiharde zakendame wil zijn, is het wel mijn doel om andere (toekomstige) ouders te inspireren en te helpen. Zodat ze voorbereid, vol vertrouwen en genietend samen het avontuur van bevalling en ouderschap aan gaan in combinatie met werk.

Dankzij mijn ervaringen kan en wil ik ouders daar graag bij helpen!

Benieuwd op welke manier ik je kan helpen?

Kijk dan bij mijn aanbod voor toekomstige ouders of werkgevers.

Wil je eerst meer weten over mijn kennis en aanpak?

Dan kun je je hier laten inspireren door mijn blogs en video’s, mijn gratis artikel aanvragen ‘7 gouden tips voor een bewust werk- en gezinsleven’ of woon een van mijn gratis webinars bij!

Loop je juist nu ergens tegen aan en vind je het fijn om te bellen? Laat het me hier weten! Dan help ik je in een kort telefoongesprek meteen een stap verder.

 

Waarom de naam 'Nos Juntos'?

Een gezonde en gelijkwaardige balans creëren tijdens de bevalling en in werk- en gezinsleven doe je altijd samen. Samen met jouw partner, jouw werkgever en/ of jouw omgeving. Daarbij loop ik graag een stukje samen met jullie op. Vandaar de naam Nos Juntos: Wij Samen.