fbpx

Gratis artikel

4 onmisbare stappen voor een droombevalling

Van machteloos naar zelf de regie!

Wil jij dat jouw bevalling echt júllie ervaring wordt? Dat jullie de regie in handen hebben?

Maar roept de aanstaande bevalling nu alleen nog maar vragen bij je op?

Weet je niet wat je kunt verwachten? En ben je bang dat je overgeleverd gaat zijn aan de mensen om je bed heen?

Dat is écht niet nodig! Maar het vraagt wel wat voorbereiding…

 

In dit GRATIS e-book vind je 4 onmisbare stappen voor jouw droombevalling!

Wil jij ook direct mijn artikel kunnen lezen?

Vul dan hieronder jouw gegevens in! Je ontvangt binnen een paar minuten een mail met mijn artikel. Je kan dan direct aan de slag met het zetten van de 4 onmisbare stappen voor jouw droombevalling ! Zodat je ontspannen kunt genieten van de zwangerschap en jullie met vertrouwen en rust gaan uitkijken naar de bevalling.

 

Als je dit artikel aanvraagt, dan ontvang je ook regelmatig nieuwe tips en inspiratie om meer regie te pakken op de bevalling en de combinatie van werk en gezin. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens en uiteraard kun je je altijd uitschrijven, als je dat wilt. Voor meer informatie bekijk mijn privacyverklaring.

Wie ben ik?

Ik ben Giza. In 2019 werd ik moeder en ervaarde ik veel vertrouwen in mezelf, mijn man en mijn dochter. Als gezin straalden we rust uit. Hoe dat kwam?

Dankzij mijn professionele kennis uit de kraamzorg en de arbeids- en gezondheidspsychologie wist ik wat er op ons afkwam. We maakten afspraken en stelden prioriteiten voor ieder persoonlijk én als gezin.

Om me heen kreeg ik van andere nieuwe moeders te horen: Je straalt zo’n rust uit! Hoe doe je dat?

Hoe natuurlijk het voor mij ook voelde, ik realiseerde me dat mijn professionele kennis macht was. En die wil ik graag delen!

Daarom ben ik begin 2019 gestart met het coachen en trainen van ouders. Ter voorbereiding op de bevalling én de start van het ouderschap in combinatie met werk. 

Ik vind het geweldig om te zien hoe ouders groeien in hun rol. Hoe ze samen een balans vinden en écht gaan genieten van het ouderschap! Zonder dat ze hun dromen en ambities hoeven te verkleinen en of te bevriezen. Juist nu voluit leven en genieten, zeker met zo’n klein wondertje erbij!