fbpx

Wat is een nieuw leven toch een wonder! Maar laten we eerlijk zijn, het is ook gewoon zwaar...

Zelfs zo zwaar dat één op de zes ouders een burn-out krijgt!
Wil jij dit voorkomen en genieten van werk en gezin?

Dan zit je hier goed!

Het is zoeken naar.. een 'Relaxed ritme met baby en carrière'

Van tevoren verwacht je een roze wolk. Samen lang op bed liggen en staren naar jullie baby. Het luisteren naar de geluidjes die de kleine maakt, het aankijken met heldere oogjes en het stevig vastgrijpen van jouw vinger met haar of zijn super kleine handje.. Ongelooflijk trots voelen jullie je dat jullie zo’n prachtig wonder op de wereld hebben gezet!

Maar dan begint de kleine te huilen en lukt het je maar niet om haar of hem te troosten. Na een tijdje merk je dat jouw lontje korter wordt, het slaapgebrek breekt je op, de continue verantwoordelijkheid, nooit eens gewoon de deur uit kunnen lopen naar een vriend(in), altijd eerst afspraken maken over de opvang van jullie baby..

En dan gaat het ‘gewone’ werkende leven weer beginnen. De eerste dagen vraagt iedereen nog: ‘Gefeliciteerd! Heb je nog een beetje geslapen? Huilt zij/ hij veel?’ Maar na twee weken is die aandacht weg en verwacht iedereen dat jullie allebei weer net zo functioneren als voor de zwangerschap.

Dat zou jij ook graag willen! Je hebt zin in de uitdaging op het werk. Maar met het slaapgebrek, het gekibbel thuis over de keuzes in de verzorging van jullie kleintje en oma’s en opa’s die veel vaker voor de deur staan, houd je geen energie meer over..

 Ik begrijp precies hoe je je voelt! 

Want..

Waar is de tijd voor jezelf? Voor jullie relatie? En hoe zorg je nu voor de nodige aandacht voor jouw werk, zodat je kunt blijven bouwen aan jouw carrière?! Want alle dagen thuis zitten, dat past niet bij jou!

Je wilt jouw ambities op het werk na kunnen streven én genieten van het ouderschap.
Samen met jouw partner wil je een geborgen en stabiele thuishaven bieden voor jullie kindje én voor jullie zelf.
Terwijl je de vrijheid voelt om jezelf te blijven ontwikkelen zodat je je trots, waardevol en succesvol voelt over wie je bent en wat je doet.

Maar hoe bereik je dit? Wat kun je doen om deze balans te creëren én echt lekker in je vel te komen zitten? En vervolgens te blijven!

Met mijn hulp weten jullie dit gezamenlijk te bereiken op een manier die voor ieder van jullie werkt! 

Of je nu nog een kindje verwacht of dat je al aan het worstelen bent met de vele veranderingen van het nieuwe gezinsleven. Ongeacht of het jullie eerste kindje is of dat je al een of meer kindje(s) hebt rondlopen..

Met mijn begeleiding ga je meer rust en ontspanning ervaren, een betere verdeling van de zorgtaken krijgen en een balans die moeiteloos en vanzelfsprekend is! Jullie krijgen meer energie en voelen je weer fit. Er ontstaat meer waardering voor elkaar en vertrouwen. Waardoor het vormen van een stabiele basis voor jullie kindje veel makkelijker wordt!

Ik help ambitieuze koppels in zes maanden een solide basis voor zichzelf én hun gezin neer te zetten.
Zodat zij hun dromen kunnen blijven nastreven in balans met tijd en aandacht voor elkaar, hun gezin en hun gezondheid!

Willen jullie dit ook?

Meld je dan nu aan voor het speciale webinartarief!
Dit is geldig tot vrijdag 19 maart om 12 uur.

‘Giza is een fijne gesprekspartner. Ik was er zelf al wel achter dat ik dingen moest veranderen en anders in delen. Dus op zoek naar een andere baan, geen schuldgevoel krijgen als ik ons kindje naar de oppas ga brengen en meer tijd plannen voor leuke dingen met vrienden of tijd vrijmaken voor mezelf. Dit is alleen makkelijker bedacht dan gedaan. De gesprekken met Giza hebben mij hier erg mee geholpen.’
C.

Moeder van een baby van 8 maanden en fulltime manager

‘Er is een ontspannen sfeer en het is erg leerzaam! Het is fijn om weer even bij een aantal praktische zaken stil te kunnen staan en te bedenken wat je daar mee wilt doen. Giza denkt ook echt met je mee in jouw eigen situatie.’

Moeder van een dochter van 8 maanden en werkzaam in het onderwijs

Over Giza

Enthousiast, doorzetter, kletsmajoor, eigenwijs, analytisch en empathisch. Dat ben ik. Als moeder, kraamverzorgende en psycholoog voelt het als mijn missie om ouders een ontspannen start te geven met het ouderschap in combinatie met werk. Dit begint voor mij bij de bevalling.

Tijdens mijn opleiding verloskunde ontdekte ik dat ouders vaak hun leven en dat van hun kindje in de handen van de medische begeleiding leggen. Maar dit is lang niet altijd nodig. En in de jaren daarop kreeg ik dankzij mijn studie psychologie inzicht in hoe mensen bewuster keuzes kunnen maken en meer de regie kunnen pakken. Ik werkte jaren in de kraamzorg en heb daarna als HR adviseur gezondheidsbeleid gecoördineerd, trainingen opgezet en uitgevoerd en individuele medewerkers begeleid naar een vitaler leven.

Plus mijn persoonlijke ervaring..

Een aantal jaar geleden ging ik over mijn grenzen heen en kon ik in de praktijk ervaren wat ik vanuit theorie al wist en had gezien bij medewerkers; Ik kon een voor een de punten afstrepen van overspannenheid. Dankzij mijn achtergrondkennis kon ik snel genoeg op de rem gaan staan, het gesprek op mijn werk aangaan en hulp zoeken. Hierdoor is het bij overspannenheid gebleven. De combinatie van deze persoonlijke en werkervaringen heeft me de handvatten gegeven om een prettige werk/privé balans te creëren bij het starten van een gezin.

Na wat aanvoelde als een super lange periode verwachtten wij in februari 2019 ons kindje! Zij had alleen wat minder geduld. Vijf weken eerder dan gepland werden wij de trotse ouders van een prachtige dochter! Hierdoor hadden we twee opstartweken in het ziekenhuis. Maar die doorliep mijn dochter fluitend. En de maanden erna konden mijn man en ik dan ook met veel vertrouwen en rust onze weg zoeken in het ouderschap en de combinatie van werk en gezin. Dankzij mijn kennis over de kraamperiode waren we vooral veel aan het genieten, voelden we ons zeker en straalden we gezamenlijk ontspanning uit. Ook al waren de slapeloze nachten ons ook niet vreemd.. 

Deze combinatie van professionele en persoonlijke kennis en ervaring vind ik zo waardevol, dat het zonde zou zijn om het niet te delen! Om te zorgen dat ouders zelf de regie in handen houden en vol vertrouwen en ontspanning kunnen genieten tijdens de bevalling en de start van het nieuwe gezinsleven, startte ik Nos Juntos. Met de juiste kennis en handvatten is dit voor iedereen mogelijk! Zelf sterk in je schoenen staan en met je partner bewuste keuzes maken, zodat jullie samen écht kunnen genieten van de combinatie van jullie toekomstige werk- en (gezins)leven. Dat is waar Nos Juntos voor staat.

En daar help ik jullie ook graag bij!

M

Wil jij af van:

 • Onzekerheid elke keer dat jouw baby huilt?
 • Het machteloze gevoel dat je jouw vrijheid kwijt bent?
 • Continue gejaagde gevoel dat er nog zoveel te doen is, maar dat je nergens aan toe komt?
 • Strijd met jouw partner over wat het beste is voor jullie kindje?
N

Verlang jij naar:

 • Samen met zekerheid bepalen wat jullie kindje nodig heeft?
 • Met focus en ontspanning genieten van je werk?
 • Vertrouwen dat alles goed gaat met jouw kindje?
 • Duidelijkheid en onderling vertrouwen in de verzorging van jullie kindje?
 • Een gevoel van trots, waardigheid en succes over jouw carrière én jullie gezinsleven?

Zorg dan voor een ‘Relaxed ritme met baby en carrière’!

Hoe ziet het programma eruit?

Persoonlijk intakegesprek én afsluitend gesprek per koppel

Zes maanden begeleiding

Online modules

Community

w

Whatsapp contact

Al tijdens het persoonlijke intakegesprek via videobellen zul je merken dat er zaken helder worden. Waar jullie struikelblokken zitten en waar jullie gezamenlijke kracht zit.

 Tijdens de zes maanden begeleiding kun je iedere maand gebruik maken van:

Live Masterclass – waarin elke keer een ander onderwerp centraal staat. En met gastsprekers als: Sven Schermer, millenialcoach en vitaliteitsexpert en Saskia Koppelman – Tijs, basisschoollerares en yogadocente. Jouw vragen kun je alleen op het moment zelf in de chat aangeven. Naderhand kun je álle masterclasses terug zien!

Live Q&A  met Giza – waarin we elke keer net zo lang doorgaan totdat al jullie vragen zijn beantwoord.  Kun je er niet bij zijn: je kunt vooraf je vragen aangeven en in de replay mijn antwoorden terugluisteren.

Online community  – waar je je vragen kunt stellen, successen kunt delen en elkaar kunt supporten. 

Whatsapp contact met Giza – mocht je vraag nog niet beantwoord zijn tijdens de Masterclass, Q&A of in de community, dan kun je me altijd appen! Ik antwoord binnen 24 uur.

In het afsluitende gesprek via videobellen bespreken we hoe jullie het traject hebben ervaren en geef ik jullie de laatste tips en trucs over hoe jullie terugval kunnen voorkomen.

Waar gaan de online modules over?

De eerste weken

De kraamverzorgende gaat weg, en dan.. Hoe zie je dat alles goed gaat met jouw baby? Wat kun je verwachten van jouw lichaam en wat komt er in die eerste weken op jullie af? In deze module krijg je de kennis en ontwikkel je het zelfvertrouwen van een trotse ouder!

Jij en jouw baby te midden van de lawine aan veranderingen!

Hoe creëer je een goede band met jouw baby? Welke emotionele en sociale veranderingen komen er ondertussen op jullie pad? In deze module krijgen we dit helder én hoe jullie elkaar daar in kunnen steunen. 

Wat voor ouders willen jullie zijn?!

Welke zaken vind jij belangrijk om door te geven aan jullie kindje? Wat zie jij graag terug in jullie opvoeding? Ontwikkel samen een rode draad waar jullie altijd op terug kunnen vallen. 

s

Werkstress bij de kladden grijpen!

Hoe herken je stresssignalen bij jezelf. En bij jouw partner. Wat zijn hulpbronnen? In deze module leer je stress te voorkomen en te verminderen.

Jullie perfecte balans creëren tussen werk en gezin

Voor een perfecte balans onderzoeken we jullie levensvaardigheden als ouder, welke verdeling van zorgtaken voor jullie het beste werkt (als je de effecten op de financiën, jullie normen en waarden en gedrag meeneemt in de berekening) en we brengen in kaart wat jullie stress- en hulpbronnen zijn. Zodat jullie altijd zelf de balans kunnen terugvinden.

The law of attraction in een relatie en hoe je dit jaren volhoudt

Wat heb jij nodig om je zelfstandig én geliefd te voelen? Wat is jullie manier om dilemma’s te bespreken? Niet iets waar je in het begin bij stilstaat, maar wel van belang voor een stabiele relatie: Hoe kun je op een constructieve manier met conflicten omgaan?

w

Mannen komen van mars en vrouwen van venus, maar toch kunnen we samen praten

Door slaapgebrek, focus alleen op de baby en bijkomende aspecten raakt aandacht voor elkaar op de achtergrond. Terwijl juist de komst van een baby om intensievere samenwerking vraagt. Met deze module gaan jullie elkaar weer écht waarderen en worden ook jullie een geolied team!

Wat levert het jullie op?

 • Vertrouwen in elkaar en in jouw eigen kwaliteiten als een ouder
 • Zelfvertrouwen dat je een carrière kunt bouwen én vader of moeder kunt zijn
 • Rust, tijd en ontspanning voor jezelf, elkaar en jullie gezin
 • Energie om de uitdagingen op het werk met plezier aan te kunnen gaan
 • Genieten en plezier hebben in de combinatie van werk- én gezinsleven 

Dit programma is ALLEEN voor koppels die:

 • Ambitieus zijn in werk én gezin
 • Op gelijkwaardige basis hun verantwoordelijkheden willen delen
 • Hun individuele en elkaars zelfstandigheid en vrijheid waarderen en willen bewaren
 • Écht aan de slag willen gaan om hun individuele én hun gezinsleven in een rustiger vaarwater te brengen
Zakelijk aanbod

Aanbod

Dit complete pakket van zes maanden begeleiding met:

 • Persoonlijk intakegesprek per koppel via Zoom
 • Een jaar lang toegang tot de online modules
 • Zes maanden toegang tot:
  • Live Masterclasses – iedere maand met verdiepende informatie
  • Live Q&A – iedere maand, waarin we net zo lang doorgaan tot al jullie vragen zijn beantwoord
  • Online community waar je altijd terecht kan
  • Whatsappen met Giza, als je vraag niet beantwoord kan worden via de community of in de Q&A.
 • Persoonlijk afsluitend gesprek per koppel via Zoom

Dit volledige pakket is 1599 euro waard, maar bied ik nu aan voor 999 euro inclusief btw! Plus..

 Gratis bonussen!!

 • Checklist voor een supersterk loopbaangesprek
 • Meditatiesessie, ingesproken door Saskia Koppelman – Tijs van ChaiYoga
 • Versterk jouw ouderlijke intuïtie – tool
 • Jouw persoonlijke energie Wiel
 • Trigger jouw positieve mindset
 • Mijn geheime ochtendritueel waarmee je iedere dag energiek opstaat!

Webinaractie

Meld je nu aan en begin op 29 maart!
Het hele traject kost dan geen 999 euro, 
maar 249 euro incl BTW! 

Je kunt nog gebruik maken van deze actie tot vrijdag 19 maart om 12 uur. 

Betaal je liever in termijnen?
Dat kan ook!
Dan is jullie investering maar 49 euro per maand gedurende zes maanden!

Betaal je zelf of betaalt jouw werkgever?

Veel werkgevers bieden hun medewerkers een persoonlijk budget voor ontwikkeling. Aangezien de werk/ prive balans centraal staat in dit programma draagt het er ook aan bij dat jij energieker en productiever op je werk bent. Vandaar dat dit programma vaak wordt vergoed. 

Wil je hier meer over weten? Of sparren over hoe je dit gesprek op jouw werk aan kunt gaan? Bel of app me dan op 06-15491686. Ik help je er graag bij!

Wat gebeurt er na jullie aanmelding?

Na jullie aanmelding neem ik binnen twee werkdagen contact met jullie op om een afspraak te maken voor het persoonlijk intakegesprek.

Daarna stuur ik jullie een vragenlijst toe via de mail. De antwoorden ontvang ik graag minimaal twee werkdagen voor ons gesprek, zodat ik me goed kan voorbereiden.

Op 29 maart staat de eerste module en de community tot jullie beschikking.
Vervolgens komt er iedere maand een module vrij voor jullie.
Hierover worden jullie op de hoogte gehouden via de mail.

De data van de eerste masterclass en Q&A laat ik jullie voor 29 maart weten via de mail.

Hebben jullie hier tussendoor vragen over, dan kun je me altijd appen!

Zakelijk aanbod

Tuurlijk jullie kunnen ook alleen voortmodderen..

Discussies voeren over wie wanneer thuis blijft of mag gaan sporten. Het gevoel houden dat de ander toch echt veel minder in het huishouden en de zorg voor de baby doet. Op je werk alle extra klusjes op het werk blijven aanpakken om je zelf niet te laten kennen. En ‘s avonds en in het weekend de laptop open blijven klappen om die ene taak nog op tijd te kunnen afronden. De irritaties laten oplopen en af en toe een weekend weg vluchten met vrienden.

Dat kun je doen.

Of jullie kiezen er voor om samen aan de slag te gaan! Zodat je meer kunt genieten van jullie samen zijn en het gezinnetje dat jullie nu vormen.

Garantie

Ik ben er 100 procent van overtuigd de kwaliteit van deze training en dat ik jullie er op een super waardevolle manier mee kan helpen. Dat deze hybride vorm van online modules én persoonlijk contact de sleutel is tot een stabiel en ontspannen gezins- en werkleven waardoor jullie de persoonlijke ambities en dromen kunnen najagen.
Daarom geef ik jullie de volgende garantie:
Zijn jullie na de eerste maand niet tevreden? Dan geef ik jullie geld minus 50 euro terug. Deze 50 euro zijn ter compensatie van het intakegesprek en administratiekosten.

Eerst kennismaken?

Vind je het fijn om eerst even kennis te maken? En dat we jouw twijfels kunnen bespreken?
Dan hoor ik graag van je! Bel me dan op: 06-15491686.

Webinaractie

Meld je nu aan en begin op 29 maart!
Het hele traject kost dan geen 999 euro, 
maar 249 euro incl BTW! 

Deze actie loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Giza is een fijne gesprekspartner. Ik zou haar zeker aanraden en niet alleen bij jonge nieuwe moeders maar ook bij moeders of vaders die in latere fases in het ouderschap wat struggelen met het indelen van tijd en stellen van prioriteiten.”
C.

Moeder van een dochter van 8 maanden en fulltime manager