fbpx

Bedankt voor je inschrijving

 Leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!

Je ontvangt zo direct eerst een mail waarin wordt gevraagd om jouw aanmelding te bevestigen. 

Ps. Mocht je binnen een uur nog niets ontvangen hebben, dan is de mail mogelijk in je spam beland.
Zie je daar ook niets? Wil je me dan een mail sturen?
Dan reageer ik binnen twee werkdagen.

Terwijl je op mijn mail wacht...

Heb ik nog een heel mooie mogelijkheid voor je!

Dankzij mijn nieuwsbrief word je vanaf nu op de hoogte gehouden over de bevalling, kraamtijd en combinatie van werk en gezin.

Maar ik kan me voorstellen dat je op zoek bent naar informatie die specifiek voor jullie situatie van belang is! Dat je wilt weten hoe jullie de bevalling zo vorm kunnen geven dat het een prachtige ervaring wordt. Die helemaal bij jullie past..

En ik kan je vertellen: dat kan iedereen! Maar daarvoor is het wel nodig om van tevoren keuzes te maken. Keuzes over hoe jullie het willen aanpakken. Hoe jij wilt dat er met jouw lichaam en jullie kindje wordt omgegaan. Alleen welke keuzes dat zijn kun je door alle feitelijke informatie niet altijd zien.

Vandaar dat ik ze gebundeld heb in een gids. Daarin heb ik alle mogelijke keuzes opgenomen, waar je tijdens de bevalling en de kraamtijd tegen aan kan lopen!

Wil jij er een prachtige, ontspannen bevalling van maken met zo min mogelijk complicaties? Dat jouw lichaam wordt gerespecteerd? En dat jullie er met een trots gevoel op terug kunnen kijken? Omdat het ging zoals jullie dat wilden?

Dan wil ik jou graag mijn digitale Geboortekeuzegids aanbieden!

De komende 30 minuten betaal je geen 29,99 euro, maar 9,99 euro incl BTW!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)